Deze voordracht is op maat gemaakt voor de derde graad van de lagere scholen; en wordt in de provincie Antwerpen op uw school of locatie opgesteld. Meer weten? - Mogelijks 2018-2019 nieuwe voorwaarden Lees dan zeker verder en bespreek met je school, ouderraad, scholengroep of gemeente wat zij voor je kunnen betekenen. Graag tot ziens!

Wat volgt samengevat in een notendop:

Paul Maes stopt wegens ziekte met zijn voordracht leren leren (getiteld: “ Gebruik je verstand… verstandig…). Onder begeleiding van Paul Maes zelf (en op zijn vraag) nam Marina de Roover het van hem over, sinds oktober 2016. Vanaf 2018 volgt er met alle waarschijnlijkheid een nieuwe overname door Ruben De Bruyn. Meer info kan u hieronder lezen.

Vorig jaar startte erg mooi op. De voorstellingen zijn een kolfje naar mijn hand waar ik enorm van genoten heb. Samen met Paul Maes hebben we hard gewerkt aan details, gestreefd naar perfectie. Helaas zat de gezondheid niet mee waardoor mijn schooljaar vroegtijdig stopte. Na twee hartoperaties ging het tijdelijk beter en startte ik dit schooljaar weer op. Ik had reeds afgebouwd naar de provincie Antwerpen en lager onderwijs. Helaas blijkt mijn hart het alsnog niet aan te kunnen.

Er komt hoogst waarschijnlijk een meer dan waardige opvolger die het verhaal van Paul Maes (en ondertussen ook mijn verhaal) opnieuw zal verder zetten… maar ik ga zelf forfait moeten geven, met veel pijn in het figuurlijke hart uiteraard. Intussen zou ik de scholen een goed alternatief willen bieden. Ik ben daarom mijn opvolger een doordrongen training aan het geven terwijl hij zijn laatste loodjes van zijn opleiding Pedagogie aflegt. Ruben neemt de voorstellingen zeer waarschijnlijk over, maar wel pas wanneer de puntjes op de i staan. Kwaliteit staat tenslotte op de eerste plaats. Dit schooljaar zou mooi meegenomen zijn, maar realistisch gezien lijkt het me veiliger te spreken vanaf volgend schooljaar. Het is dan aan Ruben om te bekijken of hij verder werkt onder mijn afbakening of toch terug over heel Vlaanderen wilt werken, inclusief secundair onderwijs. Ik besef dat ik u nu met vele vraagtekens laat zitten. Daar zitten wij nu ook nog mee. Concreet willen we hier tegen de paasvakantie antwoorden op (we hebben een stappenplan uitgewerkt). Ziet u het zitten om dan nog eens contact op te nemen? Ik geloof in eerlijke communicatie, dus bij deze, geen antwoorden maar de situatie eerlijk zoals de kaarten nu op tafel liggen. Hopend op uw begrip.

Bij voorbaat dank, en mijn excuses mocht ik nog niet de kans gehad hebben u reeds persoonlijk te mailen of te bellen, ik ben mijn agenda nog volop aan het herzien, verwittigen en hopelijk kan Ruben de agenda van 2018-2019 intact overnemen... Meer nieuws hierover vanaf de paasvakantie.

 

 Meer info in verband met toekomstige afspraken OF een afspraak die nog niet geannuleerd werd en mogelijks zou kunnen blijven doorgaan, contacteer Ruben via 'Rubendebruyn@hotmail.com'.

Is alles duidelijk en weet je genoeg?

Of net niet en wil je ons een vraag stellen?

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Of is alles helder en wil je meteen een afspraak maken?