Enkele reacties na een dertigtal voorstellingen...

  • Quote van Paul Maes:

"De eerste presentaties zijn ondertussen achter de rug en zijn zeer goed onthaald. Marina heeft haar eigen stijl. Ik houd ervan. En het publiek lijkt het ook bijzonder te waarderen.
En dan te bedenken dat ze nog maar net uit de startblokken is. Dat belooft voor de toekomst. Ik heb er het volste vertrouwen in."

Na enkele mails tussen ons mocht ik ook deze woorden van mijn mentor, coach en voor mij ondertussen levensvriend ontvangen:

"Ik wordt helemaal gelukkig van de feedback die je kreeg! Een feedback trouwens die helemaal in de lijn ligt van wat ik eerder al voorzag/voorspelde! En waar ik na het zien van de eerste voorstelling mét publiek (Minderhout) nog meer van overtuigd was. Dikke proficiat! En ja… ik ben samen met deze leerkracht benieuwd naar hoe je voorstelling er binnen 2 jaar zal uitzien (mét ervaring)."

  • Quote van een school:

"Gisteren was er vergadering van de ouderraad en ik hoorde niets anders dan lovende woorden. Het was inderdaad een geslaagde avond."

  • Quote van een school:

"Ik wil u ook vanwege onze directrice feliciteren met de voorstelling van afgelopen dinsdag. Mevrouw X was net als wij aangenaam verrast."

  • Quote van ouders dat ik via een bericht mocht ontvangen:

"Beste mevrouw, langs deze weg wil ik u van harte danken voor de fantastische lezing van gisterenavond! Het is dankzij inspirerende mensen zoals u, dat wij ons als ouder kunnen overstijgen in de opvoeding van onze kinderen (hartje). Met liefst, N en M (ook erg onder de indruk)."

 

 

 

 

Is alles duidelijk en weet je genoeg?

Of net niet en wil je ons een vraag stellen?

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Of is alles helder en wil je meteen een afspraak maken?