Gebruik je verstand verstandig

RUBEN zet de voorstelling van Paul Maes met veel plezier en enthousiasme verder. - update

undefined

Paul is steeds, en al jaren, een goede raadgever en coach van Marina geweest. Hij heeft Marina al die tijd gesteund en gecoached. Nu staan we allen naast elkaar en delen we onze expertise. Paul heeft Marina in 2016 gevraagd zijn levenswerk verder te zetten. Dit is een teken van vertrouwen, respect en vooral een grote eer. Jammer genoeg kreeg Marina eveneens problemen met haar gezondheid.

Zoals u intussen weet, kwam het eén en ander nogal onverwacht en heeft het erop geleken dat Paul’s, en ondertussen toch ook wel Marina haar levenswerk verloren ging gaan. Daar is gelukkig verandering in gekomen. Ruben gaat de voorstellingen voortzetten. Je kan deze boeken door hem te bellen of mailen.

“Gebruik je verstand… verstandig – Revised 2.0” (Ruben werkt met het gekende decor en PowerPoint).

 

Te boeken

  • vanaf oktober 2018
  • Provincie Antwerpen
  • Doelgroep 3e graad Basis Onderwijs en 1e graad Secundair Onderwijs – ca 10- 14 jarigen
  • Maandag/dinsdag avonden van 19-21u
  • Let op: opstellen en afbreken decor vergt minimaal 1 uur extra voor de voordrachtgever (18-22u)

 

Vanaf oktober 2018 gaat Ruben echt van start, na doorgedreven oefening en coaching van Marina, en hier en daar een knipoog van Paul. Indien interesse hieronder alvast het antwoord op de meest belangrijke vragen.

 

Wie is Ruben De Bruyn?

Op de achtergrond was ik al even de rechterhand van Marina tijdens mijn studie Pedagogie van het jonge kind. Bij haar laatste voorstellingen wisselende we steeds vaker ideeën uit en zou ik mee gaan inspringen als figurant. Dat ik nu de fakkel overneem om deze voorstelling te laten bestaan was voor ons beide meteen logisch. Heeft u nog vragen, stel ze gerust via mail of persoonlijk.

 

Gaat hij dezelfde voordracht geven? (En gaat die even goed zijn?)

Marina en ik hebben afgesproken dat kwaliteit steeds voorop zal staan: we starten SAMEN gedurende de eerste weken. Zo staan wij samen garant voor dezelfde (betere?) voorstelling, dynamisch, leuk en leerrijk! Paul blijft uiteraard 100% op de hoogte en zal zeker eens komen kijken.

 

Hoeveel kost een voorstelling ?

Een voorstelling kost dit schooljaar (2018-2019) 450,00 euro voor de voorstelling in de provincie Antwerpen(inclusief decor, vervoer, materiaal en reservemateriaal). Voorlopig blijft dit exclusief voor de provincie Antwerpen om kwaliteitsredenen. Hier kan later verandering in komen. Moest dit zo zijn, wordt dit via de website zeer duidelijk gecommuniceerd. Kijk daarom steeds met kerst- en zomervakanties de voorwaarden extra na.

 

Hoe kan ik met Ruben een afspraak maken?

Je kan hem bellen van ma-vr tussen 9-18u op het nummer 0476/48.51.88.

Of mailen naar Rubendebruyn@hotmail.com

Ter info: Marina coacht mij en is in hart en nieren betrokken bij climbing fish, ze heeft de zakelijke kant echter doorgegeven wegens gezondheidsredenen, dus gelieve

zo veel mogelijk via mij te regelen.

 

Niet onbelangrijk detail:

‘The climbingfish’ is een knipoog naar één van die beroemde uitspraken van Einstein die stelt dat iedereen zijn talenten heeft maar dat je een vis niet mag vragen zoals een aap in een boom te klimmen. De keuze voor climbingfish als het uithangbord zegt op die manier veel over de visie op omgaan met jongeren. Een frisse, eigentijdse en positieve visie.

 

 

Vanaf wanneer is Ruben bereikbaar: augustus 2018

Bredabaan 116
2990 Wuustwezel

Info: 'Rubendebruyn@hotmail.com' OF 0476/48.51.88

 

Wat mag u verwachten:

- info over leren en dus ook leuker leren

- slimmer leren (gebruik je verstand verstandig!!!)

- een studiemethode aangereikt via voorbeelden en logische rederening

- informatie over je brein (hoe het werkt, maar vooral ook hoe het níet werkt)

- Paul Maes coacht ons voor de opstart, stelt ons zijn decor ter beschikking, dus u zult vele elementen nog kunnen (h)erkennen

Kortom: de voorstelling van Paul Maes, herkenbaar, met hier en daar een sausje van Climbing Fish.

 

Een school gebruikte dit bijvoorbeeld voor hun uitnodiging (dank aan Sint Rafaël!):

‘Leren leren’ is een thema dat deel uitmaakt van het onderwijsaanbod van de basisschool. Dat werd bepaald in de wetgeving en dit staat ook ingeschreven in de eindtermen voor de lagere school.

‘Leren leren’ is heel  belangrijk voor de vorming en de ontwikkeling van kinderen en mensen, op om het even welk gebied.

‘Leren leren’ is belangrijk voor nu en voor de toekomst, want we zijn in een tijd gekomen waar het bijleren nooit stopt.

 

“ Hoe kunnen wij onze kinderen helpen en ondersteunen bij het ‘leren leren’? “

“ Welke studiemethode is de beste voor ons kind? “

“ Hoeveel moet ons kind leren? “

“ Moet ik telkens de les van mijn zoon of dochter opvragen?”

“Is het normaal dat mijn kind nooit moet leren of dat mijn kind elke dag enkele uren moet leren?”

Is alles duidelijk en weet je genoeg?

Of net niet en wil je ons een vraag stellen?

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Of is alles helder en wil je meteen een afspraak maken?