Van Shock naar neXt


22 september 2017

Tijd om een versnelling hoger te schakelen! Lees er hier alles over!

De jongste jaren kwamen wij tot het inzicht dat stap per stap innoveren binnen het bestaande onderwijssysteem te traag gaat. Zeker ook omdat de wereld rondom ons met duizelingwekkende snelheid verandert. Vandaar dat we met EduNext willen versnellen. De kerngedachte hierbij is dat we de leerling in het centrum van zijn leerproces willen zetten. En niet langer het systeem of het rooster. In het kersverse boek EduNext, transformeer je school van binnenuit leer je hoe een school een dergelijke omslag kan realiseren en welke rol leerlingen, leraren, directies, ouders, andere opvoeders, bedrijven en overheid daarbij kunnen spelen. Iedereen in onze maatschappij is daarbij heel hard nodig.

 

Graag nodigen we je uit voor de voorstelling van het boek op 24 oktober (Antwerpen) of 26 oktober (Hasselt) waar respectievelijk Saskia Van Uffelen en Roland Duchâtelet de avond zullen inleiden en waar Dirk De Boe zal toelichten hoe een school zich van binnenuit kan transformeren. We sluiten af met een receptie en elke deelnemer ontvangt een boek. De opbrengst gaat integraal naar onze VZW. Inschrijven kan je via deze link:

https://www.eventbrite.com/e/tickets-boeklancering-edunext-37455594692

 

Alle hulp is welkom! Bijvoorbeeld door dit bericht verder te sturen naar een van jouw contacten. Je kent vast wel mensen in het onderwijs en daarbuiten die dit thema genegen zijn.

 

Is alles duidelijk en weet je genoeg?

Of net niet en wil je ons een vraag stellen?

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Of is alles helder en wil je meteen een afspraak maken?