Getuigenissen

Climbing Fish hielp al heel wat mensen, we laten ze zelf hun verhaal vertellen.

Getuigenis van een moeder

“Mijn dochter is een ASS kind en heeft een taalstoornis. Er werd ons geadviseerd om haar bijscholing te geven, zodoende zijn we bij Marina terecht gekomen. Ik moet zeggen dat haar resultaten wel zijn vruchten heeft afgeworpen. Het leren leren gaat beter, haar schoolresultaten zijn er goed op verbeterd. Met behulp mindmaps begrijpt ze beter waar het over gaat. Ze is echt meer gemotiveerd nu in het leren leren. Ben erg tevreden over de betrokkenheid van Marina, zonder haar hulp stond mijn dochter niet waar ze nu staat.”

Eenhoorn-regenboog en Cherry

“Ja, want alles wordt dan duidelijker als ik het bij haar leer enzo… en het is ook leuk om te doen.” (Eenhoorn-regenboog)

"Leren is nu niet meer zo stressy"

- Cherry

Een andere manier

“Ik wist niet dat er een andere manier was dan alleen maar alles vanbuiten te leren, en als een kip zonder kop wat naar mijn papieren te kijken, om dan na een week alles terug vergeten te zijn. Vanaf dat ik bij Marina ben gaan bijles volgen, zie ik er niet tegen op om aan mijn huiswerk te beginnen. Ze legt alles op een super leuke manier uit zodat je het niet meer vergeet.”

Floor

Mindmapping via iPad

Een jonge man van 15 getuigt over de applicatie van iMindmap HD voor iPad:

"Ik vond het heel leuk om te maken omdat je alles met je handen moet doen en je er echt mee bezig bent (je onthoud het dus goed).  Ik heb geen problemen gehad met het maken.  Het presenteren ervan is ook heel makkelijk." (GV)

Test geschiedenis

Ik mocht 22/11/2015 een sms ontvangen van een trotse student die net zijn resultaten op Smartschool zag verschijnen.

Hieronder kan u zijn sms letterlijk lezen:

 

"Test geschiedenis volledig met mindmap geleerd - klasgemiddelde is 77% en ik heb 100% (6 iconen van ballontjes)"

Harry (17j)

 

Uiteraard is het klasgemiddelde al prachtig, maar een foutloze toets maken is toch wel erg bijzonder. Bedankt Harry dat ik je sms hier mag delen!

Levenswetenschap

"Eens je het DOOR hebt, KUN je het!"

Is alles duidelijk en weet je genoeg?

Of net niet en wil je ons een vraag stellen?

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Of is alles helder en wil je meteen een afspraak maken?